nike air jordan womens high top wigs online sex toys wigs shop nfl gear custom jerseys custom football uniforms rams super bowl ring nfl jerseys on sale wig outlet mens adidas ultraboost super bowl 57 best sex toy cowboys jerseys nike air max 90 mens

MINERALNE VODE SA UKUSOM

Proizvodi od mineralne vode sa ukusom su osvežavajuća pića napravljena od prirodne mineralne vode za potrošače koji vode računa o svom zdravlju. Globalna potražnja za vodom u pokretu ili flaširanom vodom otvara nove segmente kao što su poboljšane vode ili vitaminske vode. Nove kategorije, za koje već imamo potrebnu tehničku ekspertizu.

  • Motor rasta

Osveženje mineralnom vodom sa ukusom je odgovor za potrošače koji žele da kombinuju dovoljnu hidrataciju sa različitim ukusima. Stručnjaci smo u razvoju esencija, ekstrakata i ukusa, koji se mogu koristiti za davanje jedinstvenog, prilagođenog ukusa mnogim napitcima na bazi mineralne vode. Pored toga, naš tim za istraživanje ukusa nudi sveobuhvatne savete o pakovanju i analizi neprijatnog ukusa.

  • Voda plus funkcija

Pored mineralne vode sa ukusom, pripremamo i posebne vodene koncepte sa vitaminskim obogaćenjem i funkcionalnim sastojcima. Primer takvih su vitaminske vode, koje prelaze barijeru između mineralne vode sa ukusom i funkcionalnog napitka.

  • Lagana i bez šećera

Potrošnja šećera je u porastu širom sveta, a mi dajemo značajan doprinos njenom smanjenju. Naše Akrafi tehnologije maskiranja i modifikovane arome značajno doprinose optimalnim senzornim svojstvima proizvoda koji su mineralne vode sa ukusom i bez šećera.
Kontaktirajte nas