ENERGETSKA PIĆA

UZBUDLJIVA I STIMULATIVNA

Još uvek vidimo stabilan rast energetskih pića. Za proizvođače bezalkoholnih pića, globalni razvoj ovog segmenta ne samo da stvara više mogućnosti, već i više odgovornosti. Kao pionir, imamo više od 30 godina dokazane ekspertize u ovom segmentu tržišta. Nudimo sve-u-jednom jedinjenja, sastojke i baze i vitaminsko-energetske mešavine.

Energetska pića obećavaju povećanje fizičkih i mentalnih performansi. Mogu se obogatiti raznim ekstrahovanim biljnim supstancama, vitaminima i drugim aktivnim supstancama. Naš tim odgovornih stručnjaka nudi pravnu i analitičku ekspertizu za odgovarajuće oblasti marketinga.

Energetski sokovi predstavljaju idealnu simbiozu energetskih pića i sokova. Nudimo i alternative u vidu organskih energetskih napitaka, koji u kombinaciji sa novim zaslađivačima ciljaju na dodatne grupe kupaca.

U smislu marketinga i odgovornosti prema potrošačima, energetska pića su složenija nego što se čine. Uspešni koncepti su oni koje razvijaju partneri koji se odgovorno ponašaju i koji smanjuju potrošnju šećera. Budite nekoliko koraka ispred svojih konkurenata i zahtevajte naše koncepte za sutra već danas!

Kontaktirajte nas