OSVEŽAVAJUĆI NOVI MLEČNI PROIZVODI

Tržište mlečnih proizvoda je vođeno inovacijama za razliku od bilo kog drugog. Brzo rastuća potreba u privredama u razvoju nailazi na sve kraće životne cikluse proizvoda u industrijskim zemljama. Fokus našeg rada leži na inovacijama za održivu i vegansku ishranu, užitku koji smanjuju šećer i proizvodima sa visokim sadržajem proteina. Dozvolite nam da vam pokažemo više o budućnosti mlečnih proizvoda i kako je oblikujemo.

Naše dugogodišnje iskustvo u razvoju ukusa za sladoled čini nas idealnim partnerom za ovakve projekte. Aktivna međusobna saradnja razvijača ukusa i prehrambenih tehnologa u našoj proizvodnoj strukturi je odlučujuća prednost: u našem centru možemo da rešimo složene probleme vezane za organoleptička svojstva, teksturu, stabilizaciju i emulzifikaciju u najkraćem mogućem roku. Rezultat su prilagođena rešenja ukusa koja su idealno prilagođena specifičnim procesima i receptima.

Arome mleka i jogurta na bazi voćnih komponenti često izazivaju pitanja kod naših kupaca. Da bismo obezbedili optimalne rezultate, naš centar sprovodi UHT/visokotemperaturnu pasterizaciju ispitivanja i studije o interakciji između mlečne baze i voćnih punila. Naše voćne baze sokova za sladoled i mlečne proizvode imaju široku primenu širom sveta.

Nudimo:

Kontaktirajte nas