FUNKCIONALNA PIĆA

VIŠE OD UTOLJIVAČA ŽEĐI

Sa našim konceptima za funkcionalna pića, cilj nam je da premašimo visoka očekivanja potrošača u pogledu dodatne upotrebe ili funkcionalnosti. U saradnji sa našim kupcima, naš tim precizno definiše ciljnu grupu, njihove potrebe i tehničku implementaciju. Složen zadatak, u kojem se naše iskustvo isplati!

MODERNA REVITALIZACIJA

Funkcionalna pića nude dodatnu vrednost koja prevazilazi puko osveženje. Pored mikro i makronutrijenata, veći akcenat se stavlja na takozvane botaničke proizvode, kao i na supervoće, odnosno voće za koje se smatra da imaju posebna svojstva.

Obogaćena hrana je tržište posebnog rasta. Kombinacija obogaćenih napitaka sa novim rešenjima za pakovanje i tehnologijama punjenja stvara intrigantne koncepte za savremene potrošače koji vode računa o zdravlju.

Fokus je ovde na vitaminskim pićima i specijalnim napitcima za kontrolu težine. U svim slučajevima neophodna je jasna strategija komunikacije. Tehnička svojstva proizvoda moraju biti definisana i saopštena na jasan način.

Sportska pića su broj 1 u oblasti funkcionalnih proizvoda. Svako ko vežba sat vremena gubi vodu i esencijalne minerale kao što su natrijum, magnezijum ili kalcijum.

Da bi se uspostavila ravnoteža u telu i svim njegovim funkcijama, važno je brzo snabdevati nedostajuće hranljive materije. Najbrži i najlakši način da pokrenete svoj proizvod sa našim pametnim konceptima za hidrataciju, izotonične i sportske napitke.

Naši trenutni pristupi uključuju:

Kontaktirajte nas