best wigs for white women sex toys for men adidas outlet online cheapest jordan 4 online adult sex toys nfl shop steelers wigs for women best couples sex toys adidas factory outlet custom wigs black wig wigs stores cheap wig online adult sex toys custom basketball jersey

FUNKCIONALNA PIĆA

VIŠE OD UTOLJIVAČA ŽEĐI

Sa našim konceptima za funkcionalna pića, cilj nam je da premašimo visoka očekivanja potrošača u pogledu dodatne upotrebe ili funkcionalnosti. U saradnji sa našim kupcima, naš tim precizno definiše ciljnu grupu, njihove potrebe i tehničku implementaciju. Složen zadatak, u kojem se naše iskustvo isplati!

MODERNA REVITALIZACIJA

Funkcionalna pića nude dodatnu vrednost koja prevazilazi puko osveženje. Pored mikro i makronutrijenata, veći akcenat se stavlja na takozvane botaničke proizvode, kao i na supervoće, odnosno voće za koje se smatra da imaju posebna svojstva.

  • Napici za sagorevanje masti i vitamini

Obogaćena hrana je tržište posebnog rasta. Kombinacija obogaćenih napitaka sa novim rešenjima za pakovanje i tehnologijama punjenja stvara intrigantne koncepte za savremene potrošače koji vode računa o zdravlju.

Fokus je ovde na vitaminskim pićima i specijalnim napitcima za kontrolu težine. U svim slučajevima neophodna je jasna strategija komunikacije. Tehnička svojstva proizvoda moraju biti definisana i saopštena na jasan način.

  • Hidratacija i sportska pića

Sportska pića su broj 1 u oblasti funkcionalnih proizvoda. Svako ko vežba sat vremena gubi vodu i esencijalne minerale kao što su natrijum, magnezijum ili kalcijum.

Da bi se uspostavila ravnoteža u telu i svim njegovim funkcijama, važno je brzo snabdevati nedostajuće hranljive materije. Najbrži i najlakši način da pokrenete svoj proizvod sa našim pametnim konceptima za hidrataciju, izotonične i sportske napitke.

Naši trenutni pristupi uključuju:

  • Antioksidativna pića
  • Pojačivač vode
  • O² – obogaćena pića
  • Vitamin-Vode
  • Napitci za sagorevanje masti
  • Izotonični sportski napici
Kontaktirajte nas