čaj

Fascinantni ukusi dolaze na više načina

Visokokvalitetne i regionalne sorte čaja, kao što su biljni čajevi ili čaj od labavih listova, često se rafinišu na tradicionalan način, na primer sa začinskim uljima, biljem i esencijalnim uljima. Ljudi koji piju čaj širom sveta očekuju savršenu interakciju čaja i ukusa, koja se mora odigrati u pravom trenutku bez obzira na pripremu. Naši tehnolozi pružaju potrošačima autentično iskustvo ukusa u trenutku uživanja.

  • KLJUČ ZA OPTIMALNA ČELNA SVOJSTVA UKUSA ČAJA

Kvalitet i blagovremeno oslobađanje ukusa tokom ispijanja čaja odlučujući je za popularnost toplog napitka. Koristimo visokotehnološke metode analize i sofisticiranu šemu upravljanja nabavkom sirovina kako bismo osigurali vaš uspeh na tržištu.

Naš tim aromata stvara izuzetne arome za primenu čaja i sprovodi intenzivna istraživanja o karakteristikama različitih sorti čaja u tu svrhu. Kada je reč o uspešnim proizvodima, naše opsežno poznavanje faza fermentacije belog i crnog čaja i geografskih specifičnosti čaja su odlučujuće.

  • REŠENJA PO PRILAGOĐENJU ZA MNOGE NAČINE PRIPREME

Ljubitelji čaja širom sveta ne zahtevaju samo raznovrsnost izbora i izuzetna iskustva ukusa, već i udobnost u pripremi. Različite vrste pakovanja i primene su uobičajene ovih dana. To uključuje čaj za infuziju, automate, dispenzere ili kesice čaja. Svi oni predstavljaju različite izazove u pogledu roka trajanja i izbora ukusa.

Za uživanje u čaju u različitim oblicima, nudimo pun asortiman posebno inkapsuliranih aroma i voćnih granulata koji su idealni za upotrebu u vašoj primeni.

  • ROK TRAJANJA KAO FAKTOR KONKURENCIJE

Specijalisti smo za aromu čaja, koju odlikuje izuzetan rok trajanja uz optimalno oslobađanje. Specijalni sistemi za inkapsulaciju su rešenje i nude vam konkurentsku prednost u međunarodnoj trgovini. MICROSTABIL granule ukusa objedinjuju rok trajanja, pouzdanost procesa i performanse ukusa sa razumnim troškovima arome. MICROSTABIL granule sa ukusom imaju izuzetno dug vek trajanja, pa čak i arome citrusa ostaju zaštićene duže od dve godine.

Naše granule ukusa su takođe slobodno teče i dostupne su u organskom kvalitetu. Možemo prilagoditi veličinu čestica prema željama. Takođe smo u mogućnosti da bojimo granule, na primer, prirodnim ekstraktima hrane.
Kontaktirajte nas