dallas cowboys jersey adidas running shoes lovense sex toy custom basketball jerseys nfl stores custom apparel nike air max for sale official nfl pro shop nfl shop eagles cheapest jordan 4s nfl jersey sales basketball jersey wig shop adidas yeezy shoes for men wigs for sale amazon

čaj

Fascinantni ukusi dolaze na više načina

Visokokvalitetne i regionalne sorte čaja, kao što su biljni čajevi ili čaj od labavih listova, često se rafinišu na tradicionalan način, na primer sa začinskim uljima, biljem i esencijalnim uljima. Ljudi koji piju čaj širom sveta očekuju savršenu interakciju čaja i ukusa, koja se mora odigrati u pravom trenutku bez obzira na pripremu. Naši tehnolozi pružaju potrošačima autentično iskustvo ukusa u trenutku uživanja.

  • KLJUČ ZA OPTIMALNA ČELNA SVOJSTVA UKUSA ČAJA

Kvalitet i blagovremeno oslobađanje ukusa tokom ispijanja čaja odlučujući je za popularnost toplog napitka. Koristimo visokotehnološke metode analize i sofisticiranu šemu upravljanja nabavkom sirovina kako bismo osigurali vaš uspeh na tržištu.

Naš tim aromata stvara izuzetne arome za primenu čaja i sprovodi intenzivna istraživanja o karakteristikama različitih sorti čaja u tu svrhu. Kada je reč o uspešnim proizvodima, naše opsežno poznavanje faza fermentacije belog i crnog čaja i geografskih specifičnosti čaja su odlučujuće.

  • REŠENJA PO PRILAGOĐENJU ZA MNOGE NAČINE PRIPREME

Ljubitelji čaja širom sveta ne zahtevaju samo raznovrsnost izbora i izuzetna iskustva ukusa, već i udobnost u pripremi. Različite vrste pakovanja i primene su uobičajene ovih dana. To uključuje čaj za infuziju, automate, dispenzere ili kesice čaja. Svi oni predstavljaju različite izazove u pogledu roka trajanja i izbora ukusa.

Za uživanje u čaju u različitim oblicima, nudimo pun asortiman posebno inkapsuliranih aroma i voćnih granulata koji su idealni za upotrebu u vašoj primeni.

  • ROK TRAJANJA KAO FAKTOR KONKURENCIJE

Specijalisti smo za aromu čaja, koju odlikuje izuzetan rok trajanja uz optimalno oslobađanje. Specijalni sistemi za inkapsulaciju su rešenje i nude vam konkurentsku prednost u međunarodnoj trgovini. MICROSTABIL granule ukusa objedinjuju rok trajanja, pouzdanost procesa i performanse ukusa sa razumnim troškovima arome. MICROSTABIL granule sa ukusom imaju izuzetno dug vek trajanja, pa čak i arome citrusa ostaju zaštićene duže od dve godine.

Naše granule ukusa su takođe slobodno teče i dostupne su u organskom kvalitetu. Možemo prilagoditi veličinu čestica prema željama. Takođe smo u mogućnosti da bojimo granule, na primer, prirodnim ekstraktima hrane.
Kontaktirajte nas