Mešovita piva i sladna pića

Naša analiza tržišta pokazuje da bezalkoholna sladna pića ciljaju dve nove ciljne grupe. Prirodna fermentacija mlečne kiseline je idealna za stvaranje blago osvežavajućih sladnih pića za evropske potrošače.
Pored toga, pića od slada veoma dobro deluju kao bezalkoholna alternativa običnom pivu. Takvi brendovi su posebno popularni među onima koji ne piju alkohol.

Zahvaljujući opsežnim istraživanjima, u mogućnosti smo da ponudimo karakteristične ukuse i sladne osnove za pivo. Naše proizvode testiraju pivare i popularni su kod potrošača širom sveta.

Širok asortiman regionalno specifičnih proizvoda (sadržaj slada, organoleptička svojstva) stvara osnovu za dalji rast. Nudimo i univerzalna jedinjenja za proizvodnju bezalkoholnog piva.

Potrošači i pivari su zaista uzbuđeni zbog naših specijalnih sastojaka citrusa i limuna za mešana pivska pića i pića tipa Radler.

Nijedno drugo slično piće nije složenije sa tehnološkog i organoleptičkog aspekta. Naši visoko obučeni tehnolozi za proizvodnju piva i pića su na visini zadatka i pomoći će vam da pronađete savršeno rešenje za vaš uspeh.

Kontaktirajte nas