nfl jerseys nfl shop discount code adidas store real hair wigs for women nike air max new custom jerseys adidas yeezy sneakers nike air jordan 4 oil green custom nfl jerseys custom jerseys football nike air max sc leather custom uniforms hockey jersey customizer best mens sex toys nike air jordan shoes

OSVEŽAVAJUĆA BEZALKOHOLNA PIĆA

Nudimo sveobuhvatna i jedinstvena rešenja ukusa u oblasti gaziranih i negaziranih pića (CSDs). Naši sastojci i emulzije se koriste kao osnove za proizvode koji sadrže sok, sa malim sadržajem sokova i proizvode bez sokova. Više od 80 godina iskustva u razvoju učinilo nas je vodećim stručnjakom u segmentu ukusa i jedinjenja pića.

Flavena-Osvezavajuca-pica

  • Emulzije za aromu I boju

U segmentu gaziranih pića nudimo vam tehnološki sofisticirane proizvode koji zadovoljavaju najviše zahteve u pogledu stabilnosti, roka trajanja i ukusa. Pored standardnih emulzija kole i narandže, nudimo veći izbor prirodno obojenih sastojaka za piće. Specifični sastojci su pogodni za gazirana i negazirana pića, kao i za široku oblast proizvodnje sirupa. Takođe razvijamo sisteme pića za mleko i mešana mlečna pića.

  • Aseptično punjena jedinjenja pića

Clean ili Ultra Clean tehnologije punjenja pića nisu samo važan trend rasta, već predstavljaju i velike izazove za proizvođače sastojaka i punionice. Već dugi niz godina uspšsno se suočavamo sa ovim izazovima. U oblasti aseptične proizvodnje napitaka sa Ultra Clean postrojenjima, stvaramo sastojke i baze za piće sa smanjenim brojem klica. Naša stručnost leži u proizvodnji vise voćnih, multivitaminskih i pojedinačnih mešavina sastojaka sokova za napitke sa sadržajem soka do 35%.

  • Clean Label – Rešenja

Naši tehnolozi za piće uspešno formulišu proizvode koji zadovoljavaju potrebu za jedinstvenim i skromnim listama sastojaka, posebno u pogledu vašeg pakovanja i zakonskih zahteva. Naša rešenja za čiste etikete se uspešno koriste za zamaglivanje i bojenje napitaka.
Kontaktirajte nas