OSVEŽAVAJUĆA BEZALKOHOLNA PIĆA

Nudimo sveobuhvatna i jedinstvena rešenja ukusa u oblasti gaziranih i negaziranih pića (CSDs). Naši sastojci i emulzije se koriste kao osnove za proizvode koji sadrže sok, sa malim sadržajem sokova i proizvode bez sokova. Više od 80 godina iskustva u razvoju učinilo nas je vodećim stručnjakom u segmentu ukusa i jedinjenja pića.

Flavena-Osvezavajuca-pica

U segmentu gaziranih pića nudimo vam tehnološki sofisticirane proizvode koji zadovoljavaju najviše zahteve u pogledu stabilnosti, roka trajanja i ukusa. Pored standardnih emulzija kole i narandže, nudimo veći izbor prirodno obojenih sastojaka za piće. Specifični sastojci su pogodni za gazirana i negazirana pića, kao i za široku oblast proizvodnje sirupa. Takođe razvijamo sisteme pića za mleko i mešana mlečna pića.

Clean ili Ultra Clean tehnologije punjenja pića nisu samo važan trend rasta, već predstavljaju i velike izazove za proizvođače sastojaka i punionice. Već dugi niz godina uspšsno se suočavamo sa ovim izazovima. U oblasti aseptične proizvodnje napitaka sa Ultra Clean postrojenjima, stvaramo sastojke i baze za piće sa smanjenim brojem klica. Naša stručnost leži u proizvodnji vise voćnih, multivitaminskih i pojedinačnih mešavina sastojaka sokova za napitke sa sadržajem soka do 35%.

Naši tehnolozi za piće uspešno formulišu proizvode koji zadovoljavaju potrebu za jedinstvenim i skromnim listama sastojaka, posebno u pogledu vašeg pakovanja i zakonskih zahteva. Naša rešenja za čiste etikete se uspešno koriste za zamaglivanje i bojenje napitaka.

Kontaktirajte nas