O nama

Osnovna delatnost kompanije  Flavena je  uvoz i distribucija aroma za prehrambenu industriju. Zvanični smo distributer svetski priznatog austrijskog proizvođača Akras , čiju celokupnu paletu proizvoda sa zadovoljstvom  nudimo tržištu Srbije i regiona.

Svojim kupcima omogućavamo da na brz i efikasan način dođu do potrebnih sirovina visokog kvaliteta. Pored proizvoda koje posedujemo na lager listi, na specifične zahteve  klijenata pružamo kompletan konsalting ,vršimo  nabavku i uvoz aroma, njihovo skladištenje, kao i  transport robe do magacina kupca.

Zadovoljstvo klijenata kupljenim proizvodom je naš prioritet o čemu svedoči i bogat portfolio kompanije. U njemu se pored ostalih kupaca nalaze poznatia imena prehrambene industrije, kao što su Benni plus iz Niša, Bahus (NaEks), Takovo, Stork, Swisslion, Vitamin Horgoš…

Na svaku vašu nedoumicu ili želju da  saznate nešto više o aromama, naš stručan i visoko profesionalan tim  sa zadovoljstvom će vam odgovoriti. Kontaktirajte nas na neki od brojeva telefona ili prosto pošaljite svoje pitanje klikom na  Pitajte nas.