Dodaci za mlečni ukus

Ukus mleka je jedan od svetskih omiljenih ukusa , a mleko jedna od osnovnih baza proizvoda prehrane. Kerry, sa preko 40 godina iskustva u stvaranju  aditiva za mlečne proizvode, u žiži je zbivanja na ovom tržištu.

Mlečna rešenja, koja  stvaraju stručnjaci Kerry,  rezultat su jedinstvene veze između bogate baštine i velikog znanja. Kerry je sinonim za  bolje u stvaranju mlečnih proizvoda, usavršavajući, tokom  proteklih 40 godina, mlečni ukus u širokom rasponu proizvoda.

Bilo da se stvara  puterast ukus u hrskavim kroasanima, kremasti dugotrajan ukus domaće supe ili osvježavajuća kiselost jogurta, Kerry proizvodi odgovaraju na svaki izazov. Neprevazidjeni su u procesu  stvaranja mlečnih proizvoda  dajući im  puterast, kremast, neponovljiv ukus .

U našoj ponudi  mlečnih ukusa , možete pronaći  sve ono što vam je potrebno da biste postigli autentični, poznati ukus sa odgovarajućim intenzitetom, trajanjem i aromom koju vaši potrošači traže.

Sastojci u hrani i njihove prehrambene vrednosti postaju sve važnije za potrošače. Stručnajci Kerry korišćenjem najsavremenijih  tehnologija mogu da odgovore na sve izazove zahtevnog svetskog tržišta.

Prilagodljivost i raznovrsnost mlekarskih proizvoda čine ih savršenim za inovacije i stvaranja novih ukusa – u pićima, jogurtu, sirevima, pekarskim proizvodima, sladoledima i sl.

Razumemo probleme s kojima se susrećete u zadovoljavanju nutritivne potrebe potrošača, a istovremeno ispunjavanju očekivanja u pogledu ukusa. Možemo vam pomoći da rešite te probleme i uz pomoć bogate palete naših mlečnih ukusa stvorite sopstvena inovativna rešenja.