Dodaci za (ne)gazirana bezalkoholna pića

Već 70 godina Akras flavours obezbeđuje sveobuhvatna rešenja kada su u pitanju gazirana i negazirana osvežavajuća bezlkoholna pića. Emulzije i jedinjenja mogu se koristiti kao baze za pića sa voćnim sadržajem, sa malim voćnim sadržajem ili bez voćnog sadržaja.

Sirovine za stabilne emulzije

U segmentu gaziranih osvežavajućih bezalkoholnih pića, Akras nudi tehnološki sofisticirane proizvode koji izlaze u susret najvišim standardima na polju stabilnosti, rokova upotrebe i ukusa. Pored klasičnih emulzija pomorandže i kole, Akras nudi i baze sa prirodnom bojom. Specijalna jedinjenja su dizajnirana za gazirana i negazirana pića, kao i za sirupe.

Jedinjenja za pića – aseptično punjenje

Tehnologija za sterilno punjenje, kao i restrikcije kada je u pitanju prisustvo konzervanasa , predstavljaju značajan rastući trend i značajno veliki izazov za proizvodnju baza i emulzija kao i za sam proces punjenja.

Akras se koncentriše na proizvodnju baza i emulzija za osvežavajuća bezalkoholna pića, koje su po svim standardima mikrobiološki ispravni. Specijalizovani su za proizvodnju baza za ova pića, kao što su multivitamin, pojedinačno voće ili više ukusa sa sadržajem voća i do 35%.