Dodaci za duvan

Duvan je jedan od najizazovnijih, a ujedno i jedan od najintersantnijih segmenata za tehnologiju aromatizovanja.

Uz svu kompleksnost procesa proizvodnje duvanskih proizvoda, pa i korišćenja aroma u ovoj industriji, uz stroge pravne okvire poslovanja, ne čudi što završetak jednog ovakvog projekta oduzima dosta vremena.

Umetnost pravljenja cigareta

cigareteGodine iskustva u aromatizovanju duvana i zaokruživanju pravog ukusa mešavina duvana  su neophodni za ovu, kada su organoleptička svojstva u pitanju, veoma osetljivu industriju, zajedno sa intenzivnim proverama zdravstvene ispravnosti i kvaliteta. Poznavanje tržišta raznih država takođe igra veoma važnu ulogu. U Akras flavours sertifikovani eksperti su uvek spremni da vam izađu u susret i pomognu u vašem poslu.

Aromatične voćne note za top ukus

Trenutni razvoj proizvoda u Akrasu je fokusiran na iznalaženju koncepta određenih soseva koji će omogućiti sprečavanje prekomernog sušenja duvana, a koji su bazirani na prirodnim ekstraktima. Povodom ovoga Flavena i Akras su u mogućnosti da vam ponude različite metode za ekstrakciju, kao i voćne supstance za kreiranje individualnih rešenja kada su arome u pitanju.

Pouzdana paleta proizvoda

Naša pouzdana paleta proizvoda se sastoji od ekstrakta koji se konstanto usavršavaju i prilagođavaju željama i potrebama naših potrošača. Ispunjavanje zahteva naših potrošača, kao i pružanje tehnoloških rešenja, nije samo naš posao, već to smatramo kompanijskom obavezom.