Dodaci za čajeve

Osobe koje konzumiraju čajeve su razmažene kada je izbor ovog napitka  u pitanju, u stalnoj potrazi  za različitim ukusima širom svetskih meridijana.

chajMnogim visokokvalitetnim prirodnim čajevima poput crnog, zelenog, biljnog, organskog porekla, dodaju se arome, esencijalna ulja ili začinska ulja.

Standardi  aroma za čajeve

Kvalitet i pravovremeno otpuštanje arome su presudni za ukus toplih napitaka. Ovo je razlog zbog koga AKRAS Flavours stavlja prioritet na najmodernije analitičke metode, a sve u cilju da osigura najbolje rezultate kada je organoleptika u pitanju.

Pored aroma koje se koriste u proizvodnji čajeva, fokus je i na karakteristikama različitih sorti čajeva. Ovo obuhvata faze fermentacije belog i crnog čaja, kao i karakteristike zelenog čaja različitog geografskog porekla.

Individualna rešenja za brojne forme konzumranja čajeva

Današnji ljubitelji čajeva pored velikog izbora čajeva i  izuzetnog iskustva u ukusu žele i da svoj omiljeni napitak  što lakše i brže pripreme.

Prisutna su brojna rešenja za načine pakovanja , kombinacija piva i čaja, čajevi iz vending mašina, različite kesice … Svako za sebe predstavlja veliki izazov kada je u pitanju rok upotrebe i tip arome.

Za uživanje u ispijanju različitih vrsta čaja stručnjaci Akrasa su osmislili  specijalne kapsulirane arome i specijalne voćne arome u granulama, idealne za upotrebu po vašoj želji.

Dužina roka upotrebe

AKRAS Flavours je pre 10 godina počeo da se bavi temom kako napraviti proizvod za dugim rokom upotrebe. Do rešenja je stigao  specijalnim sistemom  kapsuliranih aroma. Sada smo u prilici da vam ponudimo arome u granuliranom obliku za čajeve po brand imenu MICROSTABIL®.

MICROSTABIL® arome su dostupne u različitim oblicima i bojama. Granule imaju veoma dug rok upotrebe, pri čemu su na primer arome citrusa  zaštićene, sa rokom upotrebe i preko dve godine. Naše aromatizovane granule su takođe slobodnog toka i dostupne uz organski kvalitet. U mogućnosti smo da vam ponudimo veličinu granula po meri koja vam odgovara.